Pages

Tuesday, 9 July 2013

salam ramadan


Assalammualaikum
salam ceria untuk sahabat zila semuanya..semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik....
Alhamdulillah masa diberi kesempatan kita menemui bulan ramadan yang mulia..masih berkesempatan melipat gandakan amalan ..masih diberi peluang untuk berpuasa..suatu kenikmatan yang tak terhingga ..

dikesempatan ini zila juga ingin memohon maaf kepada semua..kiranya ada kesilapan yang sengaja atau pun tidak..jika ada bicara dan kata-kata yang menyinggung hati..beribu maaf dipinta..


dikesempatan ini juga zila nak ucapkan ribuan terima kasih..buat sahabat zila di blog dan di alam maya..atas ucapan birthday pada 30 jun yang lalu..amin atas doa-doa kalian..semoga tahun ini memberi seribu kebahagiaan buat zila dan family..dan dipermudahkan segala urusan..aminn..



keep kad birthday dari teman-teman sebagai kenangan manis..he heee..
ramadan kali ini sambutannya memang agak berbeza..pada pukul sembilan pagi zila akan mendaftarkan diri ke wad..wahhhh stress sangat bunyinya..semalam appoinmnt dengan doktor pakar GH ..sultanah aminah..sangat mendebarkan..

zila disahkan mengalami uri dibawah tahap tiga..last chek di private memang uri dibawah tapi masih tidak menutupi rahim..tapi semalam doctor kata dah menutupi..sangat stress bila dengar..jadi hari ini kena tinggal di wad hingga diberitahu kelak..mungkin lebih dari dua minggu..semuanya bergantung kepada keadaan..


nampaknya ramadan kali ini berkampung di hospital..ermmm..tak apalah kan mungkin ada rahmat yang menanti..kepada semua sahabat zila doakan yang terbaik buat zila dan baby tau..doakan baby pusing ke atas..so dapatlah mama dia keluar hospital..aminn aminn..
oklah sampai disini dahulu..buat kali ini..bersua kembali..akhir kata salam ramadan buat semua..i love u...




29 comments:

Aida78 said...

salam kak zila happy bufday semoga panjangkan umur dan di murahkan rezeki amin...

Asyifa Mustaffa said...

salam sayang dri jauh buat k.zila...:-)
salam ramadhan juga...maaf juga klau ada salah dan silap spanjang berkwan di alam maya ni....
juga buat akak dan baby....moga dipermudahkan segala urusan....insyallah...harapnya bby pusing balik la keatas....akak dah brapa mnggu..?

Irfa said...

salam ramadhan ye ;)

Bbwana adienia said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa..

yan's cottage said...

salam ramadhan Zila....

selamat berpuasa....buat zila & familly...

Gee® said...

Salam Ramadhan juga buat Zila... sama2lah kita berdoa agar semuanya selamat dan dipermudahkan oleh Allah...amin

LiNa_Pg said...

Selamat Berpuasa buat zila sekeluarga..

Cida de' Nuanza said...

selamat berpuasa buat Zila sekeluarga

Liza said...

salam ramadhna jugak buat zila n family..
semoga semuanya dipermudahkn..Aamiin

mimie said...

salam ramdhan buat kak zila dan family.
maap zahir dan batin... ^_^

Rina Audie said...

salam ramadhan buat zila.
harap sabar dan tabah ya, semoga zila selalu diberi kekuatan dan kemudahan untuk menghadapi segala urusan...

BiNtaNg HaTi said...

waalaikumussalam...salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa jua utk ko & family, sabar ye beb ujian menyambut ramadhan tu...semoga dipermudahkan segala urusan...amin.

Rohah said...

salam ramadhan kak..semoga dipermudahkan urusan kita..

ady said...

salam
selamat berpuasa buat zila sekeluarga..

Sury Abil said...

Salam ramadhan kak zila.semoga dipermudahkan segalanya..kak zila jgn stress2 tau..x baik tuk bby kat dlm tu..papun tenang tenangkan diri anda..:-)

Mamasya said...

Salam Ramadan Zila

slmt berpuasa buat Zila
moga baby yg dikandung dan Zila baik2 saja...dipermudahkan bersalin nanti....sabar ya Zila...bykkan berdoa agar semua selamat.

zila norazila said...

Wsalm syifa..akk dh 30 minggu..8 hari..kurg lbh 2bln lg mlhirkn..

Mori Said said...

Salam Ramadan buat Zila sekeluarga dan happy belated birthday... Mori doakan Zila sentiasa sihat dan sentiasa selamat. Take care yer.

Kakzakie said...

Doa kakak moga zila diberi kesabaran menghadapi ujian ini. Tak apa berkampung di hospital tapi yg penting baby dan zila selamat.

Moga ramadhan kali ini lebih bermakna buat zila dan keluarga

Fiza Rahman said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa.

Dugaan di bulan ramadhan. Semoga semuanya dipermudahkan olehNYA.

Azlita Aziz said...

Salam Ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa

Qasey Honey said...

insyaallah kak..semoga semuanya akan dpermudahkan nti n bby sihat

slm ramadhan n slmt bpuasa buat akak skeluarga

suri solehah said...

selamat berpuasa zila..moga allah permudahkan zila..doakan banyak2 moga dengan izinnya ada keajaiban kedudukan uri tu,,apa2 halpun yg penting moga zila n baby selamat

asmah yusof said...

Salam Ramadhan dear...semoga tabah dan sabar dgn dugaan yg menimpa....InsyaAllah dipermudahkan segalanya....amin

Pokok Manggis Depan Rumah said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa..

Anonymous said...

salam ramadan zila,slmt berpuasa juga,semoga bby n ibu baik2,moga dipermudahkan bersalin nnti,byk2 bersabar dn berdoa ya.. zila66

Mieza said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa zila.. :)

ogyep yummy mellow said...

Salam buat zila.. semoga Zila & Baby sentiassa di dalam rahmat & lindunganNya.. InshaAllah.. Aminnn...

ogyep doakan yg terbaik selalu.. harap Zila sabar menghadapi ujianNya ya..

TiranaAduka said...

maaf andai byak komen di blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...