Pages

Monday, 20 May 2013

tq MIDI 15 may 2013


Terima kasih daun keladi buat majalah MIDI..terutama buat  Pn Mariam Elias sekali lagi memberi peluang blog zila mengisi ruangan resepi blogger bagi edisi 15 may 2013..bersempena dengan sambutan hari ibu.zila keep kulit majalah ini di blog zila juga sebagai tanda kenangan manis disepanjang zila berblog.. 

kali ini dua hidangan zila mengisi ruangan resepi blogger..satu hidangan yang telah sedia ada di blog..ketam goreng telur masin dan satu lagi pencuci mulut yang zila belum sharekan lagi di blog..bubur pulut hitam longan..bubur pulut hitam nie sebenarnya dari tahun lepas zila buat..cuma tak sempat nak update di blog..he hhee lama betul kan..

ok lah sampai disini dulu berjumpa lagi nanti..jom beli majalah MIDI..banyak bahan menarik yang ada didalamnya..

Bubur Pulut Hitam longan

 Ketam Goreng Telur Masin

34 comments:

Gee® said...

Tahniah Zila...!!

yan's cottage said...

salam Zila....

tahniah.....moga satu hari nanti boleh buat buku masakan Zila sendiri pula ye...

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah :)

syapex said...

Tahniah yaa...

: )

ameris said...

tahniah! suka tgk teknik fotograpi awk.

Asyifa Mustaffa said...

tahniah kak...:)

umi's cup cake said...

Tahniah zila sayang..

sabar dubai said...

Tahniah kak zilaaa

Sury Abil said...

Tahniah kak zila...:-)

Mori Said said...

Wahab congrats zila.. Nnt nk pi cari majalah tu... Hehehe

Mamasya said...

Tahniah Zila!

fazianbatrisyia said...

tahniah...boleh cuba tu...tak pernah buat bubur pulut hitam longan tu...

Kakzakie said...

Itulah kakak selalu kata zila punya masakan bukan aje sedap tapi gambarnya tu yg mengancam mata.. kalaulah kakak jiran zila kan best:)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

bubur pulut hitam tu ada kelainan sebab selalu orang letak durian, tahniah, Kak Zila!!

mimie said...

tahniah sist....^_^

MamaFaMi said...

Tahniah Zila. Memang patut pun Zila dijemput untuk menghiasi majalah sebab hasil air tangan Zila memang ternyata cantik dan menawan qolbu...

zana fahmi said...

Tahniah Zila, pulut hitam dan longan tu harus dicuba sb biasanya pulut hitam ni agak boring kalau mkn begitu je.

Norzila Zakaria said...

tahniah kak zila...must grab ni..

Ummi said...

Assalamualaikum Zila, sori lama akak x jenguk dapur Zila...apapun akak ucapkan tahniah dan tumpang bangga...semoga terus mencipta resepi2 baru dan yg sonok tengok tu adalah gambar2 menarik betul...lg terliuuuqqq tgk...

tenku butang said...

ketam goreng telur masin tu slurppp...

Aida78 said...

tahniah zila...memg patut pun sbb pic dia semua nampak canti n makanan pun pun nampak sedap jerk....

Kesuma Angsana said...

tahniah yer mmg terbaik pun !

suri solehah said...

Tahniah...nnti boleh cari kat kedai..💝

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Zila.Tahniah!Bubur pulut hitam campur longan..firstime dengar :).Pasti sedap nih!
majalh MIDI kat sini takder jual..kecuali g pekan TI ada lar jual...

Rohah said...

tahniah kak...kecur,aku kecur...hehee..kak, tahiniah sekali lagi,masuk AROMA bulan jun..

heder satilan said...

UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

mama sara nur said...

tahniah Zila

Mieza said...

Zila...tahniahhhh...besnyer masuk magazine..rezeki baby tu...bila zila due ni? Nombor 2 kan? Seronokkkkk

Nur-nba said...

Tahniah buat Kak Zila.. Gambar memang cantik.. Memang selayaknya disunting oleh pengarang majalah.

Rina Audie said...

selamat zila, ikut senang dan bangga. Semoga tetap berjaya ya...

Sonia ~ Nasi Lemak Lover said...

Congratulations! you deserved for this recognition!

anitadiana said...

salam singgah..baru terjah blog ne....dari blog bonda...bestnya..tahniah zila..

anitadiana said...

salam singgah..baru terjah blog ne....dari blog bonda...bestnya..tahniah zila..

Qasey Honey said...

tahniah kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...