Pages

Sunday, 14 June 2015

saji june 2015 - koleksi biskut hari raya


Assalammualaikum
bersua lagi..wahhh lama menghilang kan..semangat nak berbelog macam hilang ...he he heee..apa khabar sahabat zila semua..moga semuanye sihat sentiasa tau..

sebenarnya rindu sangat nak menulis disini..berkongsi resepi yang zila dah cuba disini..tapi tulah..kadang-kadang masa masa membatasi semuanya..kalau ada masa terluang mood malas pulak datang..ermmm alasan banyak betul..

Hari ini tak ada resepi yang nak dikongsikan..cuma nak ucapkan ribuan terima kasih pada majalah SAJI ..banyak kali memberi peluang dan ruang kepada zila.ok untuk kali ini 10 resepi biskut raya zila kongsikan untuk pembaca setia SAJI..selain resepi zila banyak resepi lain yang tak kurang menariknya untuk dicuba..pada sesiapa yang plan nak buat biskut sendiri tahun ni..haruss beli Majalah SAJI ..tak rugi.

Terima kasih untuk adik zana yang sentiasa offer akak..untuk majalah SAJI selamat ulang tahun yg ke 20 ..terima kasih juga sudi menjemput zila untuk acara minum petang di SALOMA BISTRO..maaf sangat-sangat tak dapat menghadirkan diri untuk kali ini..memang sedih sebab nak sangat pergi tulah kita merancang tuhan yang menentukan..semoga SAJI terus maju dan sentiasa memberikan sesuatu yang menarik kepada kami semua.


diantara 10 jenis biskut yang zila kongsikan di majalah SAJI.. sila beli majalah saji untuk mendapatkan resepinya ye..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...