Pages

Sunday, 23 February 2014

cream puffs


Assalammualikum
salam sayang pada semua sahabat zila diluar sana..
semoga semuanya diberikan kesihatan yang baik..minggu lepas nak menulis blog rasa macam malas sangat..macam tak ada idea dah nak menulis..tu la kan bukannya hari-hari kita ada modal nak berbicara
..kadang-kadang mood kelaut jugak..mood nak duduk diam-diam..tak nak fikir apa-apa..


sana -sini orang sibuk cerita pasal erra fazira bercerai..
macam-macam andaian ada..yang baik dan yang buruk..kita sebagai pendengar boleh dengar jewlah..tak boleh nak cakap siapa yang salah..

ajal maut..jodoh pertemuan ditangan tuhan..siapa yang nak bercerai kan..tanyalah pada semua kat dunia nie..kalau boleh masing-masing nak mempertahankan rumahtangga yang dibina hingga ke akhir hayat..tapi ketentuan itu dari ALLAH ..kalau dah itu suratannya kena terima dengan hati yang rela dan terbuka.


oklah tinggalkan dunia artis..hari ini plan nak beli barang dapur..banyak yang dah habis ..nak memasak pun macam tak ada mood kalau semua barang tak ada..
tunggu petang-petang sikit baru rajin nak keluar..nie pun tengah panas..nak keluar sekarang nie kena prepair kan baby dulu..siap semua barang-barang dia baru kita pulak bersiap..
tu ler kadang-kadang buat malas nak keluar..


pic dah lama kat draf sebenarnya..aritu bila teringin nak makan cream puff godeh-godeh satu adunan..cukuplah untuk kami dua beranak..husband tak suka pulak cream puff..errmm..pelik pulak..zila ok jew..apa-apa ngapp jew..asal halal..he he hee

dan bila husband tak suka memanglah jarang sikit nak buat..resepi tak perlu dikongsi..masing-masing mesti dah tau kan...

oklah sampai disini dulu buat hari ini..bersua lagi nanti..salam sayang semua ..bye..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...