Pages

Wednesday, 2 January 2013

review zila4ever di Jelita January 2013


Assalammualikum
salam sejahtera dan salam sayang semua..
selamat pagi semua...hari ini nak berkongsi sedikit kegembiraan ..pembuka kata lembaran 2013...

terima kasih kepada penulis column Cik Norashikin M.Nor dan Majalah Jelita yang memilih blog zila4ever.blogspot.com bersama Mori Kitchen dan Dari Dapur Kecah untuk memenuhi ruang ulasan blog January ini...tahniah juga dari zila buat mori dan suhaida..


walaupun hanya review tetapi begitu bermakna bagi blog zila..semoga segala ilmu yang dikongsikan disini memberi menufaat kepada semua..terima kasih pada pengunjung dan sahabat-sahabat blogger semua..atas komen-komen yang indah ..dan untuk follower juga..i love u all..

bagi zila..column ini sangat menarik.dan telah ramai memperkenalkan blogger -blogger masakan khususnya di malaysia..dan zila keep keratan ini sebagai kenangan manis disepanjang zila berblog..

akhir kata ..selamat menyambut tahun baru 2013 untuk semua..smoga kemanisan dan kegembiraan menanti kita ditahun ini..insyallah..bye semua..^___^

38 comments:

Asyifa Mustaffa said...

tahniah kak.....Permulaan tahun yg sukses nmpknya.....:-)
Selamat thun bru 2013...moga tmbah suksess.....
Thx sudi join GA......:-)

zila norazila said...

tq syifa..wt syifa jgk smoga brtmbah sucsess yer..moga2 akk menang GA tue..kihhh3x

Marsita yahya said...

Tahniah Dik Zila....semoga terus bersemangat berblogging)

zila norazila said...

tq kak mar:) insyallah kak agar trus diberi keshatan yg baik..

Gee® said...

Tahniah..Tahniah!!

Ummi said...

Tahniaaahhhh buat Zila....satu permulaan yg baik bagi melangkah tahun 2013 ini dgn lebih aktif okeh! Rajin2 dan sentiasa semangatkan dirimu dik cayang....akak sentiasa menyokong dr jauh dan suam2 kuku dah ni...hehehee... Muuaahh...gambar2 Zila pun mmg terbaikkk...nnt nak belajar seni foto lak dgn Zila...muehehee... cuupp!!

Nooriah Abdullah said...

salam zila..
tahniah tahniah satu permulaan yg baik tu smoga lepas ni akan lebih mantop lagi dari kejauhan akak berdoa utk kesuksesan mu chewah!!

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah~

inazamri said...

tahniah zila makin femes blog zila ni..padat dgn resepi2 lazat.menonggek betul gaya zarina kt cover majalah tu hehheh

hazila said...

Semoga lebih success dan lebih byk menu menarik akan muncul

Azlita Aziz said...

Saam Zila

satu permulaan yang baik untuk tahun 2013, semoga blog Zila semakin maju dan semakin mara dengan idea-idea yang menarik utk tatapan setiap pengunjung.. ^___^

Mas Sani said...

Tahniah kak sayang...
Awal tahun yg sgt bermakna kak, semoga terus berjaya dan berjaya...mas tumpang gembira :)

dapurCikWan said...

wah2...bertambah maju.. tahniah kak! selamat tahun baru ;*

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Wahhhhh!! Tahniah, Kak Zila, semoga terus success!!

hana montelna said...

tahniah kak...bila la nak rase ni...chaiyok2

KakAsma said...

Tahniah Zila...
kan akak kata pic zila memang cantik..semuga akan lebih bersemangat untuk berblog...

lina_pg said...

Tahniah zila,permulaan tahun yg bagus.Semoga terus semangat berblogging

FnF Simple Life said...

congrats ;)

Gya DuniaKu said...

tahniah... tahniah... tahniah sis...:)

ibh_sue said...

Tahniah Kak Zila.
Permulaan tahun baru tu. Hope lebih sukses lg lepas ni..

Mamasya22 said...

Tahniah Zila. permulaan thn baru dg berita ceria...moga terus semangat berblog. & slmt thn baru 2013 juga buat Zila.

Amie said...

Tahniah Zila sayanggggg.... tumpang seronok! Tumpang gumbira! Moga 2013 terus memberi sinar dalam hidupmu!

Fiza Rahman said...

Tahniah. Rezeki tahun baru.

Qasey Honey said...

slm syg Kak Zila...

TAHNIAH kak..1 pmulaan yg baik utk thn 2013 ni..moga terus bkarya n sukses lg dmasa akan dtg..

Evelyn Gemina said...

Selamat malam dear kak zila....

Sorry baru kesini, tahniah & selamat maju jaya!!!

Nina Mirza said...

As'salam Zila ...

C O N G R A T Z !!!
happy for u~

Yana Shaiful said...

Salam Kak Zila..Tahniah!! moga trus bersemangat nak berblogging yaaa ^__^

Miss Zahirah said...

waa.. tahniah..
smoga trus sukses.. ;)

Kakcik Nur said...

Tahniah.

Kakcik dah jarang beli majalah sebab banyak sangat iklan...

Shiela said...

Assalam Zila cayang.. setinggi tinggi tahniah dari akak yer.. u deserve it..

Liza said...

tahniah zila....wowww, mmg betul2 hebat ni...

yan's cottage said...

salam zila...
tahniah zila....moga lebih meriah dengan resepi baru sempena 2013...

Tina Othman said...

wah bestnya

tahniah2, tetiba tumpang bangga haha

asmah yusof said...

Salam my dear fren....
sori lambat nak dtg wish..jus sempat like kat fb jer...al-maklum bz di awal persekolahan dan menguruskan ank2 yg baru mula sekolah tadika dan darjah 1....congrates dear,satu permulaan yg baik menjelang tahun baru...semoga trs sukses dear :))

Norzie hany said...

Tahniah Zila.

~~zana@pb~~ said...

wah...ini sudah bagus. Tahniah zila. Makin rajin berblog lps ni..

Nuridah said...

Tahniah dari kak Nur walaupun review tapi tetap bererti...bermakna blog Zila ini antara yang berkenan dihati dan pandangan editor majalah jelita ini....haha teruskan kerja yang mulia ini.

CT Delima said...

As'salam Zila

TAHNIAH dari kak ct teruskan usaha murni Zila dalam blog masak2 ya dear... *hugs*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...