Pages

Tuesday, 9 July 2013

salam ramadan


Assalammualaikum
salam ceria untuk sahabat zila semuanya..semoga sentiasa diberi kesihatan yang baik....
Alhamdulillah masa diberi kesempatan kita menemui bulan ramadan yang mulia..masih berkesempatan melipat gandakan amalan ..masih diberi peluang untuk berpuasa..suatu kenikmatan yang tak terhingga ..

dikesempatan ini zila juga ingin memohon maaf kepada semua..kiranya ada kesilapan yang sengaja atau pun tidak..jika ada bicara dan kata-kata yang menyinggung hati..beribu maaf dipinta..


dikesempatan ini juga zila nak ucapkan ribuan terima kasih..buat sahabat zila di blog dan di alam maya..atas ucapan birthday pada 30 jun yang lalu..amin atas doa-doa kalian..semoga tahun ini memberi seribu kebahagiaan buat zila dan family..dan dipermudahkan segala urusan..aminn..keep kad birthday dari teman-teman sebagai kenangan manis..he heee..
ramadan kali ini sambutannya memang agak berbeza..pada pukul sembilan pagi zila akan mendaftarkan diri ke wad..wahhhh stress sangat bunyinya..semalam appoinmnt dengan doktor pakar GH ..sultanah aminah..sangat mendebarkan..

zila disahkan mengalami uri dibawah tahap tiga..last chek di private memang uri dibawah tapi masih tidak menutupi rahim..tapi semalam doctor kata dah menutupi..sangat stress bila dengar..jadi hari ini kena tinggal di wad hingga diberitahu kelak..mungkin lebih dari dua minggu..semuanya bergantung kepada keadaan..


nampaknya ramadan kali ini berkampung di hospital..ermmm..tak apalah kan mungkin ada rahmat yang menanti..kepada semua sahabat zila doakan yang terbaik buat zila dan baby tau..doakan baby pusing ke atas..so dapatlah mama dia keluar hospital..aminn aminn..
oklah sampai disini dahulu..buat kali ini..bersua kembali..akhir kata salam ramadan buat semua..i love u...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang