Pages

Wednesday, 5 June 2013

tq Aroma 1 jun 2013


Salam ceria ..
bersua kembali..buat sahabat-sahabat zila semoga semuanya diberi kesihatan yang baik..bersempena cuti sekolah nie masing-masing sibuk kan..

dah hampir dua minggu anak zila tinggal di rumah kakak..terasa sunyi juga dirumah..hubby pulak berada di kuala lumpur..hari rabu hingga jumaat baru dia ada meeting di pasir gudang..oleh kerana tak ada sesiapa dirumah zila pun kurang memasak..makan simple-simple mana yang ada dirumah jew..


Bahulu Kelapa

Ayam Bakar Rosemarry

Berbalik pada cerita hari ini...nak berkongsi sedikit kegembiraan di awal bulan jun ..zila nak ucapkan ribuan terima kasih kepada editor majalah AROMA kak 'Siti Dimiati Awe' kerana sudi memberi peluang blog zila mengisi ruangan di majalah Aroma 1 Jun 2013..muahhh i love u sis..


Ikan Sambal Kering Telur Putih

Apam Tepung Beras

pada mulanya tak tau jugak nak share resepi masakan yang mana..almaklumlah masakan yang ada diblogpun bukanya banyak sangat,nak buat masakan baru memang sekarang nie zila kurang sikit rajin..so zila belek-belek gambar masakan yang ada di folder dan blog,kemudian pilih mana yang dirasakan sesuai.


Kerabu Ikan Bilis

Tauhu Sumbat

12 resepi yang zila pernah cuba termuat di majalah..4 resepi zila belum kongsikan di blog..tapi bukanlah masakan baru. pic yang lama terperap kat folder ..he hhee tak sempat nak buat entry.dan 8 resepi telah tersedia ada di blog zila.



Bubur Cha-Cha Laici

Kacang Phool

buat kak siti dan Aroma..sekali lagi terima kasih daun keladi..zila keep juga kulit majalah disini..sebagai tanda kenangan manis disepanjang zila berblog..almaklumlah tak tau sampai bila nak update blog kan..kot-kot bila dah ada baby baru rasa malas pulak..h ehhee 

Kek Belang Zebra
Kek Pisang Gebu
dan terima kasih buat sahabat-sahabat zila di fb dan blog yang sentiasa tidak pernah lokek berkongsi resepi ..semoga ilmu yang kita dapat dimanfaatkan bersama..tq juga buat pengunjung yang tidak pernah jemu menjengah blog zila yang tak seberapa adanya nie..moga persahabatan kita di alam maya akan terus berkekalan...

Markisa Snow Cheese Cake

Puding Kukus Laici


sampai disini dahulu buat kali ini..bertemu lagi ..bye semua ^___^ jom dapatkan AROMA.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...