Pages

Thursday, 19 March 2015

terima kasih saji mac 15


Assalammualaikum..
aishhh lamanya tak update blog kesayangan nie.
semenjak dua menjak nie mood malas lebih besar dari mood rajin..nak buat apa-apapun mood macam kelaut jew..eremmmm

sebenarnya dah nak sebulan majalah saji bulan mac berada dipasaran..zila dah dapatkannya lama dah..tapi nak update dan berkongsi disini yang lambat sikit..tak kisah lah kan ..kira aci jugak sebab masih dalam bulan mac..walaupun keluaran bulan april dan berada dipasaran..he heee



kali ini 10 resepi zila kongsikan di keluaran bulan mac..yang berkongsepkan segar..mudah..dan ringkas..
walaupun tajuk tu nampak senang ..tapi pening jugak nak mikir dan mencari idea supaya bertepatan dengan tema ..

buat adik zana dari majalah saji terima kasih banyak sebab memberi ruang untuk masakan akak memenuhi ruang SAJI..zila kongsikan juga disini sebagai tanda kenangan..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...