Pages

Monday, 27 August 2012

zila4ever in online kitchen magazine




Assalammualaikum
selamat hari raya..salam sejahtera dan salam sayang semua..apa khabar semua??..sihat tak??..alhamdulillah zila sihat seperti biasa..wahhh masing-masing masih dalam mood raya kan..he hheee samalah dengan zila..kalau kat johor nie kitaorang raya sampai sebulan..minggu nie masing-masing masih sibuk dengan berbalas-balas kunjugan..mengunjungi jiran tetangga dan sahabat handai..sambil bermaaf maafan..itulah indahnya suasana raya kan..




terasa rindu nak mengupdate blog..rasa macam dah lama sangat tak kesini..almaklumlah masing- masing pun sekarang nie tengah sibuk beraya kan..oklah hari ini tak ada resepi yang nak dikongsikan ..cuma..nak share salah satu majalah online keluaran  media glam sdn bhd..majalah yang baru dua bulan dilancarkan ..zila diberi kesempatan mengisi ruang diedisi yang kedua..wahhhh gembira tak terkata..he hheeh
first time dengar majalah kitchen online bila saya dihubungi wakil  majalah iaitu puan Mastura Burhanuddin melalui facebook ..pada awal bulan julai yang lalu..



Jutaan terima kasih pada pengurus besar Media Glam Dato Dr Fadzilah Mohd Ali,terima kasih juga buat puan mastura sebab sudi menjemput akak zila mengisi ruang dimajalah ini..terasa terharu sangat sebab zila antara blogger yang paling kerdil jika dibandingkan dengan blogger-blogger lain yang lebih berpengalaman..almaklumlah blog zila nie belum sampai setahun..kiranya masih baby lagi la nie.:) kali ini zila digandingkan bersama kak ct dari dapur ct dan ijan dari blog resepi ..dua blogger besar yang amat terkenal dan zila kagumi..


Dimajalah ini zila kongsikan empat masakan yang zila pernah cuba ,mastura mintak zila tambah lagi 3 resepi biskut untuk syawal..tapi zila tak dapat nak tunaikan sebab time itu zila agak sibuk,nak cari pic lama-lama pun tak ada..h ehhee almaklumlah blogpun tak sampai setahun ..so masakan pun masih tak banyak lagi..:)..buat mastura lepas nie boleh jemput akak lagi yer..:) pada penyumbang-penyumbang resepi asal zila ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi berkongsi resepi...semoga ilmu yang kita ada dapat dikongsikan bersama..






buat pengunjung-pengunjung blog zila4ever ..terima kasih atas sokongan kalian.terima kasih atas komen-komen yang indah...tanpa kalian mungkin zila tak sampai ke tahap ini..i love u allz ..zila jadikan ianya sebagai penyuntik semangat..untuk lebih rajin mengupdate blog dimasa akan datang yer..;)


Kitchen online boleh dilayari dan dibaca secara online di http://www.mediaglam.com/majalah/kitchen-august-2012/










32 comments:

Naz / Nadz COSK said...

Zilaaaaaa..... TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH! Alhamdulillah maju setapak lagi ke depan... I'm happy for you.. Cayalah..bnyk betul resepi dari blog zila kat majalah mediaglam ni..

Selamat hari raya dari Naz yer...

kakcik said...

Tahniah Zila. :)

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah kak... :) tumpang bangga!

dapurCikWan said...

TAHNIAH kak zila cayang =))

Amie said...

Tahniah Zila cayangggg... usaha lagi untuk terus maju ke hadapan!

adda syuhada said...

Tahniah kak Zila...

mylovelycollection4u said...
This comment has been removed by the author.
BiNtaNg HaTi said...

tahniah beb!! semoga success sokmo...:))

hazila said...

Salam Lebaran,

Tahniah semoga lebih banyak lagi resepi yang akan menyusul nanti.

LinRosly said...

Assalamualaikum Dik Zila Syg :D

Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!!
Semoga terus maju dan berjaya didalam bidang masakan yg Zila minati...Amin..Amin...Amin...

Mudahhhhhh....

Norzie hany said...

Tahniah Zila,tumpang happy.

Bicara Kak Noor said...

tahniah wah bangga nya akak punya kenkawan yg dah masuk majalah segala ni teruskan usaha mana tau suatu hari dpt buat buku ke hebat tu tahniahhhhhh

Rohah said...

Tahniah kak..

Shiela said...

tahniah Zila cayang.. akk tumpang hepi..

Mas Sani said...

sekali lagi....TAHNIAH kak zila cygggg.... mas tumpang bangga, semoga akk terus sucsesssss dan sucses lagi dan lagi :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

TAHNIAH Zila! u deserved it! Zila mmg berbakat bukan saja memasak (semua org pandai masak) tp yg penting gambar yg diambil cantik2...

inazamri said...

Tahniah zila.Nnt mana tau dijemput untuk rancangan masak2 kat tv pulak

Mieza said...

tahniah zilaaaa! i likeeeeee....semoga terus maju..i like most of your photos as well :)

rahel said...

Salam lebaran buat Zila sekeluarga..tahniah masuk majala...waw!

yan's cottage said...

salam zila.....
tahniah .....dan selamat hari raya
semoga suatu hari nanti boleh menerbitkan buku resipi sendiri....

Mamasya said...

Salam Zila.tahniah muncul di majalah.gambar2 pun cantik..syabas.moga terus bersemangat update blog. akk tumpang happy sama!

quinnie said...

tahniah zila..tumpang gembira juga :)

Akila said...

Hey. Congrats.. Great news...

mama sara nur said...

salam aidilfitri Zila
tahniah ye, tumpang gembira
memang wajar sb masakan dan gambar2 zila sedap2 dan cantik2

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Congratulations dear! You deserved to be on mag! :)

Qasey Honey said...

sori Kak Zila cyggg,...Qh lmbt singgah ke sini...

sekalung TAHNIAH buat akak atas kemunculan blog n resepi akak muncul di mjlh online kitchen tu..semoga lps ni akak akan terus sukses n berjaya lg...gmbo mmg tip top...

Asmara said...

Wah tahniah! Glamer you! Hihi..

FnF Simple Life said...

congrats zila ;)

ijayuji said...

Salam kak zilaaaa!!! aduhhh ketinggalan kita kak :D kekenyangan dgn kuih raya ler nii hihihi... TAHNIAHHHHHHH!!!! m proud of u!!! Nanti jumpa akak nak mintak sign otograp :D Salam lebaran buat akak n family kat sana maaf zahir batin di pohonkon segala kesilapan2 n apa2 aja yg buat akak tersinggung, moga hubungan silaturrahim berpanjangan n diberkatiNya insyaAllah!

Kakzakie said...

Bravo Zila!! Tahniah dari kakak. Bangga jugalah sebab jadi sahabat org famos-amos macam Zila nie... dari awal kakak dah kata masakan zila memang mengancam kalbu..

Wani said...

wahh tahniah cogrates entah bahasa apa lagi nak cakap ...hihi.. dah masuk majalah ... adei tumpang bangga jugakk ..:)

NUR said...

Wah tahniah tahniah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...