Pages

Thursday, 7 March 2013

terima kasih MIDI 1mac 2013


Assalammualaikum,
salam sejahtera dan salam sayang semua..
diharap semuanya sihat tau..sebenarnya nak buat entry nie dari semalam lagi..tapi masa amat membatasi tu yang terdelay sampai ke hari ini..he hhee

Jutaan terima kasih buat Mariam Elias dan majalah MIDI edisi 1 mac 2013..sudi memberi ruang dan peluang blog zila4ever mengisi ruangan resepi blogger dikeluaran bulan ini..i love u..



3 resepi yang zila kongsikan dimajalah ini..2 resepi yang telah sedia ada diblog..dan satu resepi baru yang belum zila kongsikan diblog zila ini..

insyaallah nanti zila akan sharekan tau..
minta maaf buat semua pengunjung setia blog zila sebab kebelakangan ini agak lambat sikit nak update..kerana tuntutan masa yang sangat pack untuk minggu ini..dan hari ini zila dah bercuti..malam ini kami sekeluarga akan mula bercuti ke sarawak..semoga semuanya berjalan seperti yang dirancang..

terima kasih juga untuk komen-komen yang indah dari semua..insyaallah zila akan membuat kunjungan balas..antara lambat dan cepat jew tau..


buat pengetahun semua majalah MIDI nie dikeluarkan dua kali sebulan..jom dapatkan majalah ini dipasaran..

oklah sampai disini dahulu buat kali ini..sampai bertemu lagi nanti..bye semua..  ^______^

34 comments:

Asyifa Mustaffa said...

tahniah kak....:-)
wah....mkn angin ke swak tu..best2....nak ole2. ......hehe.....

Mori Said said...

waahh tahniah zila...
enjoy cuti di sarawak... hehehe...

Marsita yahya said...

Wow...tahniah dik....ni lah yg dinamakan rezeki anak kan?:)

Marsita yahya said...

oo ya...lupa lak...selamat bercuti...enjoy yourself.

Ummi said...

Waaaaaaaahhh, tahniaaah, tahniaaahh dik Zila....tu dia mantops sekarang! Tumpang bangga dan gembira, teruskan berkongsi yeaa...akak sentiasa sokong dr belakang tabir... ^__^ muuuaahhh!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

amboiiii, jauhnya berjalan. Nasib baik ada MIDI, taklah rindu kami berpanjangan.. :-)))))

hazila said...

Tahniah semoga lebih byk menu menarik lagi nanti.

Kakzakie said...

Wahhhh!!..
Tahniah dari kakak zila. Bangga jugalah kakak sebab dah kenal walau sekadar di alam maya dgn pemilik resepinya.

umi's cup cake said...

Tahniah Zila... Jaga diri dan keluarga baik2 bila bercuti..terutamanya yang dalam perut tu..enjoy ur holiday..

K.Nor said...

tahniah! rezeki yg dlm perut tu :)

zana fahmi said...

Kat Serawak ke skrg ni? Kita org bln mei nnti cuti sana.
Tahniah zila. Walau dah popular zila masih sudi singgah blog akk:-)

Acik Erna said...

Tahniah zila..

BiNtaNg HaTi said...

tahniah beb!! semoga terus succes..seronoknya gi jalan2..happy holiday, jgn lupa ole2 dr sarawak tau...^_^

sabar dubai said...

Tahniah kak zilaaaa

Shahriah Abdullah Novelis said...

Tahniah Zila cayang... Honeymoon ehh.... jalan slow2 tau.. Sarawak memang best..;)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

Tahniah Zila... semakin dikenali ramai... tumpang gembira..

inahar ali said...

tahniah ye zila cayang..hepi sgt tgk kengkwan2 semua dh mkn ngetop lagi meletop..muaaahh!!

yan's cottage said...

salam sayang Zila.....

tahniah.....tumpang gembira bila kawan berjaya....

Cho Zila said...

bangga ngan kawan2 blogger makin berjaya... tahniah..

lina_pg said...

salam zila...sekalung tahniah...semoga zila terus suksess..tumpang berbangga bila kawan2 blogger kuar majalah..
Jaga kesihatan jugak taw :)

tun_telani said...

tahniah kak zila ^^ MIL tun tiap2 bulan beli MIDI nih.. hihi.. nnti blk kg blh tun usha2 majalah tu.
ps: holiday kt sarawak? kalau tiba2 ter-datang bintulu meh la ke rumah ^^

Amie said...

Tahniah Zila cayanggg... hati2 naik belon pi Sarawak tu ye...

Shiela said...

Tahniah Zila cayang.. Waa seronoknyer honeymoon.. Enjoyy.. Tp take care juga yer..

Sonia ~ Nasi Lemak Lover said...

Tahniah Zila!! Lain Kali keluar buku sendiri ya, hehehe

Rohah said...

tahniah kak..selamat maju jaya utk seterusnya..

Sue @ Nenie said...

Assalamualaikum..tahniah Kak Zila..Alhamdulillah...tumpang gembira

Ayu said...

Congrats sekali lagi Zila!!!

Qasey Honey said...

slm syg Kak Zila...TAHNIAH kak..moga lps ni akan terus sukses n lbih kreatif dlm bkarya..

psttt: mgkn skrg musim blogger masak2 muncul kt mag kot..hehe

cheq da said...

Tahniah zila.semoga terus sukses

Melly Octaviana said...

congrat Zila... happy for u..
btw..pergi sarawak nya singgah kah kat Kuching..? contact me yah kalo pergi KCh..hehe
take care.. ;)

Mamasya said...

Tahniah Zila! tumpang happy sama & moga terus sukses.
slmt bercuti...moga ceria selalu..

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Hello dearie...wahhhh tahniah ye!!! So happy for you.

By the way, I noticed so many spams under anonymous comments in your page here. Do something dear...turn on your word verification kalau boleh.

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Hello dearie...wahhhh tahniah ye!!! So happy for you.

By the way, I noticed so many spams under anonymous comments in your page here. Do something dear...turn on your word verification kalau boleh.

Nur-nba said...

Tahniah Kak Zila.. Kami tumpang happy.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...