Pages

Monday, 21 January 2013

Alhamdulillah - syukur padamu ya Allah


Assalammualaikum salam sejahtera dan salam sayang semua..

Alhamdulillah bertemu lagi disini hari ini..isnin yang indah..wahhh tetiba pulak show pic sendiri kan kihh kihhh..bersyukur zila kehadrat ilahi ..dengan kehadiran tahun baru ini..dikurniakan kepada kami kegembiraan yang tak ternilai harganya ..
termakbul sudah doa kami..terima kasih jugak pada teman-teman yang mendokan zila supaya cepat-cepat dapat baby baru..


ini dia keputusan UPT pertama..setelah beberapa hari terlewat..zila pun amik keputusan chek..dan result yang amat mengembirakan..aaiishhh memang macam tak percaya..hubbylah orang yang paling happy ..dia memang benar-benar mengharap...


sebab rasa macam blur-blur..zila pun test lagi selepas seminggu..kali nie memang betul-betul percaya..ya Allah..rasa macam diawang-awangan..sujud syukur..setelah bertahun-tahun tak pregnant..

anak zila pun happy ..sebab tak lama lagi ada kawan..tak la dia bosan sorang-sorang ..h ehheee..

doakan semoga zila dan baby selamat hingga saat melahirkan..mungkin dalam awal bulan sept zila akan melahirkan..semoga kami mendapat baby yang sihat   dan sempurna,soleh solehah dan cerdik pandai..moga -moga baby perempuan sebab teringin betul nak dapat anak perempuan..amiinnn ya Allah..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...