Pages

Friday, 25 April 2014

kelas biskut raya chef amer


Assalammualaikum..
salam sayang semua sahabat zila diluar sana..sihat tak? 
Alhamdulillah dapat jumpa lagi hari ini..smoga semua diberikn kesihatan yang baik..amin.

bila dah show cookies raya nie bahang raya dah terasa kan..he heee 
bagi peniaga kuih-kuih raya masing-masing dah sibuk buat sample ..ada juga yang attend class cookies juga.


tengok penggelek chef tu..sama saiz dengan tuan punya badan..he hee
zila pun sama ..tak nak melepaskan peluang menghadiri kelas cookies..dah alang-alang ada peluang kan..kalau ikutkan masa memang sentiasa sibuk..

diantara peserta yang hadir..dan yang depan tu orang kuat chef amir..


6 resepi telah kami pelajari secara teori dan amali..dan ada 3 resepi extra chef amer kasi..
kesemua biskut chef amer nie dari segi rupa macam biasa-biasa jew..
tapi dari segi rasa..Allah huakbar..tersangat la sedapnya..betul ..seyess..memang tak tipu..


Dalam bekas kecik-kecik camnelah kami dapat bawa balik..hasil dari pembelajaran hari itu..
sampai rumah husband test..dia comment pun sedap mati..
anak cakap pun sedap..bawak pergi kerja sikit..kawan pun cakap sedap..wahh memang terbukti kan..


anak cakap pun sedap..bawak pergi kerja sikit..kawan pun cakap sedap..wahh memang terbukti kan





sempat pose lagi..


ending..bergambar ramai-ramai..tanda kenangan..tengahari kak ct masak ayam asam pedas..sedappp..buh daun kantan lebih..


hasil cookies untuk hari itu..banyak kan..

oklah sampai disini dulu buat hari ini..jumpa lagi di next entry ..salam sayang semua..

pada sesiapa yang berminat nak oder boleh message di facebook zila.wechat atau wassup di 017-7828172 .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...