Pages

Thursday, 19 March 2015

terima kasih saji mac 15


Assalammualaikum..
aishhh lamanya tak update blog kesayangan nie.
semenjak dua menjak nie mood malas lebih besar dari mood rajin..nak buat apa-apapun mood macam kelaut jew..eremmmm

sebenarnya dah nak sebulan majalah saji bulan mac berada dipasaran..zila dah dapatkannya lama dah..tapi nak update dan berkongsi disini yang lambat sikit..tak kisah lah kan ..kira aci jugak sebab masih dalam bulan mac..walaupun keluaran bulan april dan berada dipasaran..he heee



kali ini 10 resepi zila kongsikan di keluaran bulan mac..yang berkongsepkan segar..mudah..dan ringkas..
walaupun tajuk tu nampak senang ..tapi pening jugak nak mikir dan mencari idea supaya bertepatan dengan tema ..

buat adik zana dari majalah saji terima kasih banyak sebab memberi ruang untuk masakan akak memenuhi ruang SAJI..zila kongsikan juga disini sebagai tanda kenangan..






17 comments:

Amy Hilmirda Daud said...

Semuanya nampak sedap..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah Zilla.. tengok sedap makanan yg disajikan tu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Zila...TAHNIAH!Semuanya menu2 yg sgt sedap....nnati nak cari majalah saji larrrrr

MamaFaMi said...

Tahniah Zila

Mayang ABDUL RAZAK said...

wahhh tahniah zila

yana yassin said...

Waah , Tahniah . Semua nampak sedap jer .

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah tahiah akak Zila. Bukan senang nak dapat peluang macam ni. Semoga bertambah maju lepas ni.

Rohah said...

tahniahhh kak..

Rosdi Eunos said...

tahniah zila

aji nugraha said...

wow lezatnya bikin nafsu makan meningkat,,...






















Jelly Gamat Gold G

Aida78 said...

wahh tahniah zila ....memg sepatutnya masuk majalah sbb cantik dan sedap menu zila ni...aida suka tengok gambar2 makanan pun cantik2....

Cemara Vitaloka said...

SUngggggguh mantapppp !!!






Obat Pengurang Nafsu Makan

Giska Masha said...

Hopefully not soon recover, visit my web :
Obat Sulit Bernafas
Obat Agar Awet Muda

pemi amalia said...

Be like a tree, although often stoned, he responded with a sweet fruit. Obat Rambut Rontok
Toko Herbal di Tasikmalaya
Obat Anti Stres Meredakan Depresi dengan Cepat
Obat Rabun Jauh

Wilandita Rumaidha said...

Acne is a skin problem that is often experienced by most people and are usually marked by the appearance of spots in some parts of the body such as the face, back, and chest.
Obat Bebas Jerawat

Kemanapun Ada said...

Really your blog is very interesting.... it contains great and unique information. I enjoyed to visiting your blog. It's just amazing.... my blog: Tips Atasi Flu Pada Anak dan Dewasa

Sehat On Herbal said...

thank for to information, thanks to your article. Thank you, I've recently been searching for information about this topic
for a while and yours is the greatest I have found out so far. berikut ini adalah artikel yang membahas tentang Manfaat Jahe Untuk Impotensi atau Disfungsi Ereksi || Dampak Negatif Karena Terlalu Sering Berhubungan Seks || Ternyata Buah Dan Sayuran Ini Bisa Merusak Kualitas Sperma || Agen Vig Power Capsule semoga bisa berguna dan dimanfaatkan dengan baik. Atas kekurangannya saya ucapkan mohon maaf, dan atas perhatiannya saya ucapkan terima kasih.. hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...