Pages

Wednesday, 5 June 2013

tq Aroma 1 jun 2013


Salam ceria ..
bersua kembali..buat sahabat-sahabat zila semoga semuanya diberi kesihatan yang baik..bersempena cuti sekolah nie masing-masing sibuk kan..

dah hampir dua minggu anak zila tinggal di rumah kakak..terasa sunyi juga dirumah..hubby pulak berada di kuala lumpur..hari rabu hingga jumaat baru dia ada meeting di pasir gudang..oleh kerana tak ada sesiapa dirumah zila pun kurang memasak..makan simple-simple mana yang ada dirumah jew..


Bahulu Kelapa

Ayam Bakar Rosemarry

Berbalik pada cerita hari ini...nak berkongsi sedikit kegembiraan di awal bulan jun ..zila nak ucapkan ribuan terima kasih kepada editor majalah AROMA kak 'Siti Dimiati Awe' kerana sudi memberi peluang blog zila mengisi ruangan di majalah Aroma 1 Jun 2013..muahhh i love u sis..


Ikan Sambal Kering Telur Putih

Apam Tepung Beras

pada mulanya tak tau jugak nak share resepi masakan yang mana..almaklumlah masakan yang ada diblogpun bukanya banyak sangat,nak buat masakan baru memang sekarang nie zila kurang sikit rajin..so zila belek-belek gambar masakan yang ada di folder dan blog,kemudian pilih mana yang dirasakan sesuai.


Kerabu Ikan Bilis

Tauhu Sumbat

12 resepi yang zila pernah cuba termuat di majalah..4 resepi zila belum kongsikan di blog..tapi bukanlah masakan baru. pic yang lama terperap kat folder ..he hhee tak sempat nak buat entry.dan 8 resepi telah tersedia ada di blog zila.



Bubur Cha-Cha Laici

Kacang Phool

buat kak siti dan Aroma..sekali lagi terima kasih daun keladi..zila keep juga kulit majalah disini..sebagai tanda kenangan manis disepanjang zila berblog..almaklumlah tak tau sampai bila nak update blog kan..kot-kot bila dah ada baby baru rasa malas pulak..h ehhee 

Kek Belang Zebra
Kek Pisang Gebu
dan terima kasih buat sahabat-sahabat zila di fb dan blog yang sentiasa tidak pernah lokek berkongsi resepi ..semoga ilmu yang kita dapat dimanfaatkan bersama..tq juga buat pengunjung yang tidak pernah jemu menjengah blog zila yang tak seberapa adanya nie..moga persahabatan kita di alam maya akan terus berkekalan...

Markisa Snow Cheese Cake

Puding Kukus Laici


sampai disini dahulu buat kali ini..bertemu lagi ..bye semua ^___^ jom dapatkan AROMA.. 

22 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Ayu gitu berbaju kurung....harus dicari ni...:)

tahniah kak..moga tambah sukses...

Amie said...

Tahniah zila... seronok rasanya bila menu dapat dikongsi di media cetak!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah zila... rezeki baby agaknya kan... ibu semakin glem selalu masuk majalah.. hehe..
apa2pun.. tak dinafikan gambar2 zila sangat berkualiti... memang layak dipaparkan ke majalah.. i'm happy for you dear..

Aida78 said...

salam zila tahniah wahhhh glemor dah kak den ni ha....lepas ni nak mintak sain.....autograf....

Mamasya said...

Tahniah Zila resepi muncul di majalah lagi.gambar Zilapun ada...manis berbaju kurung merah...moga terus semangat berblog.

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

cun-cun gambar yang keluar, kagum dgn kesungguhan Kak ZIla!

fazianbatrisyia said...

tahniah...mmg sedap2 belaka menu yg keluar tu...nak cari AROMA la cam ni...

Norzila Zakaria said...

yeay kakak ku masuk lg mag..zila nak cari jgk la kak..congrats..

Kakzakie said...

Dah berapa majalah dah engaged Zila kan tapi kakak aje tak dapat merasa lagi. Tengok gambar aje dah membuat mata terpaku...

Gee® said...

Tahniah Zila cayang....!!

Mori Said said...

Apa khabar zila... Tahniah yer....

cquek said...

These are so adorable and very convincing!

Rina Audie said...

selamat ya zila. Turut senang nih zila masuk majalah...

Sury Abil said...

Tahniah kak zila...pics semua cantik n mantap...resepi pun meletoppp...:-)
Semoga terus suksess ye kak..:-)

umi's cup cake said...

Tahniah Zila sayang sekali lagi semoga apa yang zila kongsikan mendapat berkat dan manfaat untk semua

Sue @ Nenie said...

assalamualaikum Kak..Tahniahh..Semoga terus maju jaya...

Ehemmmm...teruja pula bila tengok kek zebra tu...

Nadz Nazharzan said...

Assallamualaikum Zila..

Tahniah! Mmg layak dilamar majalah untuk dumuat turunkan resepi2 serta gambar2 masakan zila.. Mmg cantik2 picture yg zila shoot..

mimie said...

wahhhhhhh..... tahniah kak zila..
memang cantik pic tu...
sukses selalu... ^_^

hana said...

cantik dan sedap resepi2 yg di paparkan.. tahniah zila! moga terus sukses.....

yan's cottage said...

salam israj & mikraj Zila...

tahniah.....moga terus maju jaya...

Melly Octaviana said...

Congrat Zila... kalo dah jumpa aroma tuh mesti minta autograph Zila juga, lagi best.. ;)

Qasey Honey said...

tahniah kak Zila cyg...moga terus sukses lps ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...