Pages

Monday, 27 October 2014

terima kasih SAJI nov14


Assalammualaikum

hi.. jumpa lagi hari ini.banyak sebenarnya resepi  yang zila nak kongsikan disini..tapi kengkagan masa ..almaklumlah ada baby kecik..kita nak menaip dia pun sama naik juga .. he hee..nak kena pandai bagi masa baru boleh selit kat sini kan..apa pun terima kasih buat pengunjung setia blog zila ..selalu singgah disini.

entry kali ini..
mengenai SAJI.. nak ucap ribuan terima kasih buat majalah saji dan wartawan exclusive ezanawaty salem yang sudi mempelawa zila mengisi ruang di majalah saji edisi nov14.
dah tiga kali zila bekerjasama dengan SAJI .alhamdulillah semuanya ok..tentang bayaran pun puas hati..

segala resepi yang zila kongsikan merupakan antara beberapa resepi kek yang zila pernah cuba.terima kasih juga buat penyumbang resepi asal..lima jenis kek yang zila sempat kongsikan di SAJI.untuk mendapatkan resepinya bolehlah beli majalah SAJI dikeluaran nov14.kali ini SAJI ada membuat sedikit kelainan..ada step by step cara nak buat kek dan pastry..memang bagus untuk mereka yang baru nak berjinak dalam pembuatan kek dan pastry.
lima gambar kek zila kongsikan disini.insya allah bila ada kelapangan masa zila sharekan juga resepi disini ..sampai disini dulu untuk hari ini..bye semua..

 victoria sandwich cake

 kek lapis biskut marie

 toffie cheesecake

 kek kacang tanah

kek kelapa pandan

11 comments:

EmbunRosaliza said...

Tahniah Zila

Wani said...

Salam kak zila .. tahniah.. sedap pulak nampak kek tu

LiNa_Pg said...

Tahniah zila...Bagusnya SAJI ada bg payment gak..berbaloi ngan penat lelah blogger..
Semoga terus sukses zila

cheq da said...

Wah sedapnya nmpk kak zila...tahniah

Liza said...

tahniah zila, liza pun baru beli ari tu...hihihii

Tina Othman said...

Paling teringin kek lapis biskut marie tu

Amie said...

Tahniah Zila... cantik2 belaka keknya!

Bbwana adienia said...

seronoknya..tahniah ya..wana pun tumpang seronok juga..^_^

Aina said...

hai zila, tahniah ye, kek lapis biskut marie zila tu nampak sedap, saya ada letak gambarnya kat blog saya http://warisanenek.blogspot.com/2014/10/majalah-saji-november-2014.html

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak.
Memang selayaknya Zila punya airtangan dikongsikan ramai.

Cantik dan menyelerakan siapa saja. Itu yg pasti.

Ayu said...

Assalam,
Zila, waduh semakin mantops adik ni..cantik2 gambar2 yang diambil..
tahniah ya zila..akak tumpang bangga ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...