Pages

Wednesday, 2 December 2015

Tq-Saji dec 2015







Hello december...
Kali ini mood rajin dah sampai untuk update blog  laju sikit..dah berderet gambar masakan difolder yang terperap..uisshh 

Masakkan dulu-dulu..tajuk Saji bulan desember kali ini..alhamdulillah zila diberi peluang untuk serta mengisi  ruangan dalam keluaran kali ini..terima kasih Saji mag banyak kali memberi peluang masakan zila mewarnai terbitan beliau.
zila lampirkan disini juga sebagai tanda kenang-kenangan untuk blog zila..jom dapatkan saji dic sekarang simpan sebagai koleksi..dan terokai masakkan orang dulu-dulu yang menyelerakan.


5 comments:

Kakzakie Purvit said...

Syabas Zila!
Kakak memang kagum dgn masakan Zila
Gambar pun cantik menggoda mata itulah buat majalah saji pun suka - tahniah dari kakak:)

LiNa_Pg said...

Tahniah zila..ni dah macam penyumbang resepi tetap untuk SAJI dah ni...apa pun SAJI memang terbaek kan zila..

cheq da said...

Tahniah kak zila..mmg mantap

Bunda_nora said...

Tahniah....nak p beli jugaklah..

Gee® said...

Tahniah Zilaaaaa......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...