Pages

Monday, 23 June 2014

Tempahan kuih-kuih raya kini dibuka

Tart Nenas -jualan paling laris..sangat diminati..harus dicuba

Assalammualaikum..
Alhamdulillah bersua lagi di blog kesayangan..
setelah beberapa minggu tertangguh nak show gambar-gambar biskut raya ..akhirnya kesampaian juga pagi ini..jam 4.30 pagi menaip blog..baru lepas siapkan tempahan dari seorang sahabat di kuala lumpur..esok pagi nak pergi pos..



ok bercerita mengenai cookies raya pulak..
untuk tahun ini zila sempat menghadiri kelas cookis raya bersama chef Amir dan Puan Zaidah Ibrahim..
Dua biskut diatas hasil dari resepi chef amir..yang setiap tahun terjual dengan banyaknya..sampai tak boleh sebut berapa banyak sebab dah banyak sangat.. yang paling popular crispy mocha cookies..dan Crunchy Frutty cookies juga sangat sedap..untuk tahun ini zila jual dua jenis biskut dari chef amir ini dulu..empat jenis lagi jual tahun depan pulak..kalau nak jual semua takut tak larat pulak nak buat..
pada sesiapa yang berminat nak oder boleh pm facebook zila,wassup atau wechat di 017-7828172.








6 cookies diatas pula hasil resepi puan zaidah ibrahim..10 resepi telah zila belajar..dan tahun ini nak jual enam dahulu..semua biskut diatas sangat-sangat sedap dan tak mengecewakan..

selain dari senarai biskut diatas..zila juga sedia menerima tempahan swiss roll,kek lapis masam manis,kek buah kukus..
ok sesiapa yang berminat sila infrm zila yer..

13 comments:

cheq da said...

Mantap la kak zila...muga murah rezeki akak

umi's cup cake said...

Assalamualaikum Zila sayang,
kalau dekat dah lama umi tempah..semoga sukses ya..

asyifa mustaffa said...

Moga dimurahkan rezeki kak...:)

mama sara nur said...

Assalam
Sedap2 belaka cookies Zila

zila norazila said...

tq cheq da..ameen..moga murah rezeki cheq da jgk ye.

zila norazila said...

wsalm ummi..tq tau..suksess utk ummi jgk..

zila norazila said...

ameen tq syifa..doa utk syifa jgk tau..

zila norazila said...

wsalm mama..tq tau..:)

Kakzakie said...

Nampak gayanya tak menang tanganlah Zila nak buat semua tempahan. Kakak tengok semuanya sedap belaka.

MamaFaMi said...

Rajinnya Zila ambil tempahan. Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Cookies yang Zila buat pun cantik cantik dan menggamit selera...

MamaFaMi said...
This comment has been removed by the author.
Bbwana adienia said...

sedap2 biskut tu..moga maju bisnes ya..

norsham said...

alhamdullillah... win-win situation untuk kita semua ;) nak order kuih loyang bagaimana ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...