Pages

Thursday, 12 June 2014

Arjuna beta....


Assalammualaikum
salam sayang semua sahabat zila di luar sana..harap semuanya ok tau..
ermmm nak mula dari mana pun tak taulah..sebab 12/6 aritu dah buat entry ini..tapi malam nie bila nak update blog..tengok entry zila yang last nie hilang...nak cerita balik sama macam yang haritu dah lupa dah..he hee adoiii sapalah yang menggodam blog nie..sampai semuanya hilang..nasib komen-komen semuanya tak hilang..sabar jew lah kan..



tak apalah ..dah berlaku macamnakan..nak salahkan sapa pun tak taulah..
ok lah ..nak share gambar dan cerita baby zila ..muhammad ahmad..
alhamdulillah dah besar dan anak ibu..dah tumbuh gigi 3 batang dibahagian bawah..yang sebelah atas pun dah keluar sikit..tiga batang jugak...



dah berbelas tahun tak ada baby ..mula-mula lepas bersalin rasa kekok..stress pun ada jugak..tapi bila anak dah depan mata pandailah nak jaga..bergilir dengan suami berjaga malam..
lagi dua bulan muhammad dah nak masuk setahun..terasa sekejap masa berlalu..



muhammad nie orangnye mudah tersenyum,pantang disapa tersenyum jew memanjang.bila waktu siang dirumah pengasuh susah sangat nak tidur..dalam sehari adalah tidur dalam satu jam setengah..jika mood baik menjangkau ke dua jam lebih itupun bukan selalu..
bila waktu petang time zila nak amik lepas balik kerja..mulalah dia mengantuk..sampai rumah terus tidur..terjaga hanya untuk menyusu sahaja..kiranya memang dimenufaatkan waktu malam dengan tidur jew lah..


Anak kesayangan baba dia..suami zila nie suka sangat dengan budak..lembut jew orangnya jarang nak marah..kalau dengan muhammad memang didukung jew kemana-mana..zila memang dah tak larat nak dukung..sebab muhammad dah nak 11 kilo..boleh semput ibu..he he hee..



Buat anak kesayangan ibu ..muhammad ahmad moga menjadi anak yang soleh..sentiasa membahagiakn ibubapa..sentiasa diberi kesihatan yang baik..menjadi anak yang cerdik pandai.aminn.

11 comments:

jamiah tulisman said...

alahhhhh..comeiinye nunez...hari tu pegang rasa mcm nak gigit jek..hehhee..nunez dah nak berjalan..lagi lah susah ibu nak ke dapur..hehheee..

Umie Jazz said...

Assalamualaikum zila ..ala2 tomeyy nyerr ...dh tumbuh gigi sicomel zila ni...dah nak dpt kaki lagilah x menang tgn nanti...=)

Cheq Sue said...

Aduhhh... tomeynya muhammad ahmad ni... rasa nk cium2 je...dah dpt kaki nnti tak terkejar la zila... heeee

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Comelnya muhammad ahmad ini, Jadi anak yang solah yea.

Gee® said...

Amin Ya Allah...

asyifa mustaffa said...

Besar dah Muhammad ye...kejap je kan kak..
Dah handsome dah tu!

ameris said...

cepatnya masa berlalu...

Ayu said...

Comel sangattttttt..geram akak tengok...meh sini nak cium sikit..:)

Mamasya said...

Comeinya Muhammmad....kejap je dah besar....

mama sara nur said...

Assalam zila
Ensemmmnya Muhammad
Geramm tgk senyum menawannya tu
Ank umur baya gini memang syok gomol he hee cubit2 pipi kalu jumpa ni

tun_telani said...

comeynyer baby muhammad.. kejap je dh besar ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...