Pages

Friday, 13 May 2022

Tengok Pameran lukisan SV di Paradigm


Bila terpandang nama pelukis di atas kepala terus terimbau drama komedi pi mai pi mai tang tu..sitkom yang menceritakan mengenai kehidupan seharian penduduk Flet Seri Wangi..lama rasanya Imuda meyepi dari bidang lakonan kan..rupanya sekarang dia lebih aktif dengan dunia lukisan..
kemas dan berseni hasil kerja beliau..
Ritu..
balik dari pergi bersarapan di kacang pool haji suami ajak masuk Paradigm..tak mencari apa pun..cuma saja nak pusing cuci mata..bila sampai di ruang legar mall tu ternampak pulak pameran lukisan seni visual..Ahmad ajak masuk tengok lukisan yang dipamirkan..


Dan inilah diantara pic yang tersnap untuk hari itu..pic atas tu pun nampak berbayang ..sebab dia cover dengan kaca..tu yang tak dapat snap fengan clear.






lahai cantik ni..food panda pun ada..









Banyak jugak kan..kalau tengok depan mata lagi puasati..semuanya cantik ..hasil seni dari setiap orang tak sama..semua ada cara tersendiri untuk meluahkan hasil kerja mereka..

Teringat pulak zaman saya sekolah dulu..selalu cikgu suruh lukis dekat tembok sekolah..




 

1 comment:

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Sekarang Paradigm Mall aktif buat macam2 pameran. Kita lalu jer, tak masuk ke kawasan pameran tu, sebab banyak urusan tak sempat nak singgah, alaaa.. ruginya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang