Pages

Wednesday, 4 March 2020

Makan di Restoran Kuu Van Cha

Cerita jalan jalan cari makan pulak.
kita try ke restoran Kuu Van Cha di taman kota masai.kira lebih kurang 45 minit jugaklah dari rumah kami nak kesini.
Kebetulan memang nak ambik encik suami yang dua minggu ni kena kerja di MMHE Pasir gudang,so kiranya sekali arunglah ronda tempat makan area sini.

Macambiasa jom kita layan gambar restoran ni diselah dalam,melangkah kaki disini memang rasa selesa sangat ruang makan yang besar dan kemas,dekorasi dia pulak ala-ala cina lama rasa menarik,ramai jugak anak muda yang menyambut birthday disini.









Kita semak menu yang dihidangkan disni,ada banyak pilihan dan pelbagai hidangan.Harga pun macam biasa je lah tak mahal mana kiranya berpatutan.







Apa yang kami order disini,saya nak merasa mee hoon goreng dia yang kata diorang sedap..
mee hoon goreng dan ada ayam seketul nampak menyelerakan lelagi makan time perut lapar.


 Nampak rojak dekat menu tadi menyelerakan sangat,so kita try order ..sedap boleh tahun kuah dia.

 En suami order nasi goreng cina.dan ada sedikit keropok disertakan.

 Muhammad pulak balik sekolah dah terlalu lapr tak menyempat nak sampai ke restoran singgah tapau mcd.so dia meratah ayam mcd pedas biasa tu.

 Muhammad nak air ice lemon tea..en suami try cekong sejuk 

 Dan saya try air soya 

Dan last hidangan yang kami order sampai..dumpling chicken..nak habiskan 5 ketul tu bercinta rasanya..sebab perut dah full ha haa tulah tamk sangat nak order macam-macam.
Penutup..suruh en suami ambikkan gambar depan restoran tu camni jadinya..ermm sabar jewlah.


2 comments:

Unknown said...

sis kuu van cha ni ade sijil halal tak sis? almaklum kita br nk try😅

zila norazila said...

ada dik dun worry ok..wokers pun muslim ramai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

nuffnang