Pages

Sunday, 25 May 2014

dikelas swiss rool- dibuka untuk tempahan


Assalammualaikum
bersua lagi kali ini..alhamdulillah berkesempatan lagi update blog walaupun kadangkala tenggelam timbul..terima kasih follower zila yang tak pernah jemu untuk kesini..sentiasa sudi membaca celoteh zila tanpa jemu..


Berkesempatan lagi zila menghadiri kelas kali ini..tahun ini beberapa kelas masakkan telah zila hadiri..ramai yang tanya best tak?

apa-apa kelas yang kita hadiri semuanya best..yang penting kena minat..bila dah ada dalam kelas zila suka tanya beberapa orang yang turut serta..saja-saja tanya untuk apa mereka attend class masakan..kebanyakkan dari mereka bukanlah focus untuk berniaga..tapi lebih kepada untuk diri sendiri..diorang suka menghidangkan sesuatu masakan yang sempurna untuk family tersayang.


kit kat roll


snickers roll


kinder bueno roll

mars roll

Ok bercerita mengenai kelas..6 jenis resepi swiss roll telah diajar pada hari itu..ditambah lagi dengan 2 resepi percuma.
Ini merupakan kelas kedua zila bersama puan Zaidah Ibrahim.kelas pertama zila belajar buat cookies raya..tak sempat lagi nak buat entry..tunggu beberapa hari lagi nanti zila poskan apa yang zila pelajari dari kelas cookies beliau.


Zip Orange roll

Bounty roll

Berikut antara swiss roll yang tengah meletop sekarang ini .. kit kat roll,snickers roll,mars roll,zip orrange roll,kinder bueno roll dan dua resepi percuma Benji roll dan brownies disamping itu resepi colset butter cream,chochlate ganache dan butter cream juga diberi..


Segala teknik dan rahsia telah puan zaidah kongsikan bersama kami,kalau selama ini banyak yang kami tak tahu sekarang nie bolehlah berjinak-jinak mengambil tempahan.


ramai yang bertanya pada zila sekarang dah start bisness kew?..dah berhenti kerja ea..?he he heee..sebenarnya zila masih lagi berkerja seperti biasa..alhamdulillah buat masa ini masih boleh membahagikan masa diantara bekerja ,mengasuh muhammad  dan mengambil sedikit oder dari kawan-kawan.




Pada sahabat zila diluar sana yang berminat nak oder beranika swiss roll ini dari zila bolehlah wassup/wechat di 017-7828172 penghataran pos juga disediakan. boleh juga pm di facebook zila ..pada sahabat-sahabat zila yang tak pernah jemu mengoder kek,kuih muih dan lain-lain..jutaan terima kasih zila ucapkan..


Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi..dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa..dalam kesempitanhidup ada kekuasaan ilmu..
menuntut ilmu itu tiada penghujungnya..


sampai disini dahulu buat kali ini salam sayang semua..:)

11 comments:

mama sara nur said...

Assalam Zila
Ada minat semua blh diharungi kan Zila
Seronok hadiri kelas dgn cheff sb byk yg kita x tahu akan pelajari
Betul x.
Cantik2 roll ni lain dari yg biasa.
Semoga terus sukses ye Zila

Rina Audie said...

beneran bikin ngiler nih rollnya...

hazila said...

Akak pun teringin nak pergi class masakan cuma belum berkesempatan.

Bbwana adienia said...

bestnya ikut kelas..semua nampak cantik swiss roll tu..semoga sukses ya..

CQUEK said...

wow! yummy! i love to try all of them.

Wani said...

salam singgah kak zila ..masyaallah suka tengok swiss roll ni semua .. dah kenyang tengok hiii... dah advance dah swiss roll sekarang ni siap letak kit kat bagai... ..

asyifa mustaffa said...

Bestnya kak...teringin nak pg clas2 cmni..insyallah 1 hri nnti...:)

Kakzakie said...

Kakak sampai sekarang memang belum pandai buat kek roll-roll ini Zila. Kalau bahulu gulung nenas aje kakak pandai.. yg kek ni tak pandai lagi..

Cantik dan menariklah..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah sedapnya nampak Kek-kek tu. Pandainya.. :-)

Aida78 said...

salam zila bestnya ada kelas mcm ni mahal x kalau buat kelas mcm ni....sedap jerk nampak...

Ayu said...

Assalam zila,
tengok kek2 roll ni semuanya kecur betul tau..tengok aje dah tahu sedap giler.. zila pergi belajar kat tempat kak ana 'talam skudai' tu ya..
akak kemarin ada pergi belajar buat roti denhgan chef azuan ..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...