Pages

Tuesday, 17 July 2012

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew '

nak join klik sini



hai semua,time nie masih kat office  menunggu sampai pukul 6.30..so dikesempatan nie mencilok nak join kuiz sha nie..jom apa tunggu lagi join tau hadiahnya amatlah berbaloi-baloi..buat sha..sari tu aq chop dulu erk..he hehe boleh gitewww:)..

ok kalau nak masuk kuiz memang wajib ada syarat2nya..tak der maknanya orang nak kasi free jew kan..ha hahaa gurau jew..ok 


Langkah pertama :

  1. Sila tags gambar di atas ini setiap kali anda semua ingin turut serta di dalam pertandingan kuiz ini. 
  2. Setelah itu tampalkan di setiap N3 yang anda buat dengan tujuan memanjangkan silaturahim dan lebih ramai lagi yang turut serta dan penyumbang trafik paling banyak adalah kiraan pemenang paling UTAMA.
  3. Dan buatlah apa jua cerita yang anda rasakan perlu :-D
  4. Dan jangan lupa taip : 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'
Langkah Kedua :
Join atau tanda 'LIKE' di Fan Page Shahriah Abdullah klik sini >> http://www.facebook.com/pages/Shahriah-Abdullah-Masterchef-Malaysia/250614934995434

Langkah Ketiga :

Join kelima-lima blogs Shahriah Abdullah iaitu :

Langkah Keempat :

  1. Link kan kelima-lima blogs itu di tepi blogs anda semua.

Langkah Kelima :

  1. Sentiasa follow tiap N3 yang bakal ku kongsikan di dalam kelima-lima blogs yang ada. *bergantung kepada blogs yang aktif di masukkan N3*
  2. Setelah itu kumpulkan soalan kuiz sehingga di beritahu.

12 comments:

Mas Sani said...

wahhh gitew tau hihihi...

zila norazila said...

mas cygg..jom join sama..tuah ayam nampak dikaki..h ehhee tlg sambung yew..

Shahriah Abdullah Novelis said...

As'kum Zila cayangku.. muahzzz tq so much sebab sudi join kuiz aq ehhh.. nak kain sari ekk?? Insya~ALLAH tuah manusia siapa yang tahu.. psstt soalan dah dua di keluarkan tau.. ko nak kena cepat berlari dan tercari hehehe.. dah dapat simpan dulu... tau jangan ko bagi jawapan ler pulak :) maceh Zila cayang ketat2 darab sejuta hehehhe

Mieza said...

Zila dear..good luck tau..semoga berjaya dalam kuiz ni..jika dapat hadiah share tau hahhaa..mieza tak sempat kot nak ikut serta dalam kuiz kak sha ni..takut tak sempat nak follow entry dia dalam ke 5 blog dia..student baru mula semester baru..memang busy sgt...mieza doakan zila berjaya..muah muah muahssss

quinnie said...

kita pun join juga kuiz ni..hehehhe

Yana Shaiful said...

huhuu..kita pun xsmpt nk join kuiz k.sha nii..bizi memanjang ^^..
~~Nak jwb psl kicap campur tuu..yana dh letak skali resepinya dlm n3 kuetiaw haufan..akak xprasan kot..kicap campur ni bleh bt byk2 and simpan dlm esbox..bleh guna nak goreng mee kee..bihun kee..sedappp..kredit utk tuan empunya resepi Kak Mas Duniaku ^^

Norzie hany said...

Good luck Zila....sis pun dah join.

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

seronok join GA ni kan.. nak plak bila dah pernah menang 2,3 kali.. heeee

FnF Simple Life said...

gud luck kak ;)

Ayu said...

Assalam zila, ramai juga akak tengok yang dah join ya..good luck to you & the rest juga ya..

anymz said...

selamat menyambut ramadhan ya zila

akak belum masuk lagi contest ni..:)

Tina Othman said...

goodluck, lama tak singgah, try komen tak lepas aritu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...