Pages

Saturday, 7 April 2012

Bunga dari- nieza - Our Journey Begins ..Helsinki Finland






Tengok tue..bunga2 yang segar dari holland..kita jer yang lambat sikit nak amik bunga fresh nie..malam nie baru berkesempatan pergi petik bunga-bunga yang indah ..dan digantung ke dapur nie sebagai tanda kenang-kenangan...first nak ucap tahniah pada nieza 2nd blog anniversry..semoga jalinan persahabatan ini kekal ,terima kasih diatas kesudian berkongsi ilmu yang tak pernah jemu..semoga blog nieza lebih debooommm dari masa ke semasa..:)







16 comments:

kasihredha said...

kunjungan balas
salam kenal..akak dah follow
akak belum ambik lagi bungga dari nieza ni

Nieza said...

Assalam Zila, tqvm sudi ambil bunga ni yer. Tq juga diatas sokongan Zila pada blog saya. Semoga ukhwah yg terjalin ni akan kekal selamanya.. insyaAllah:)

jgn lupa siram selalu tau bunga ni nanti..hehe

ijayuji said...

Salam kak zila, wahhhh! pagi2 dtg sini dah ada munga yer kak :) kita suke munga :D

dapurmerahibu said...

tahniah ye zila..tq bunga tulip ni.saya dah ambil bunganya letak kt taman blog saya.tq dear

zila 4ever said...

kasih thnks jgk yer sudi singgah kt sini..kak bunga tu wajib amik tau..sbbb cantik sgt2..:)

zila 4ever said...

sama2 neiza..tq jgk sbb sokong blog zila yg tk sbrapa nie..
owhhh kena siram jgk erk..wokeeyyy2 zila jg erk muga2 tue..:)

zila 4ever said...

tu ler ika..bunga2 merah gitewww..cantik kan:)

zila 4ever said...

dapurmerah..tu bunga dr nieza..cantik kan..:)..blog zila x sambut lg..x cukup umur lg nie..ahh ahaa:)

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum zila..
Terima kasih atas ucapan di blog Naz tu..

Dah angkut eh bunga dari Nieza ni.. Cantik kan...

che mid said...

Salam Zila i folo sudah... nice labu ah.. akak memang suka makan labu..

Rohah said...

Salam,
Wah meriahnye dapat bunga...Cantik mekar bunga merah tu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

assalam zila..

meriah kan bunga2 tu semua.. entry terbaru nieza bikin akak pengsan.. hehehe.. geram betul tgk bunga2 yg nieza kongsikan...

zila 4ever said...

wasalm naz
naz mmg layak tau..tahniah tau..:) mmg cantik bunga2 nie..suka tgok..:)

zila 4ever said...

wsalm kak
tq sudi follow zila..dan ziarah disini::)

zila 4ever said...

wsalam rohah
tu ler dah 2 hari x siram nie..:)

zila 4ever said...

wsalm kak madihah
lpas akk bgtau nie trus g tok kt blog nieza..btl la kak nak pgsan tgok..rasa nk baring2 jew atas tue,,he hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...