Pages

Showing posts with label GA. Show all posts
Showing posts with label GA. Show all posts

Tuesday, 17 July 2012

'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew '

nak join klik sini



hai semua,time nie masih kat office  menunggu sampai pukul 6.30..so dikesempatan nie mencilok nak join kuiz sha nie..jom apa tunggu lagi join tau hadiahnya amatlah berbaloi-baloi..buat sha..sari tu aq chop dulu erk..he hehe boleh gitewww:)..

ok kalau nak masuk kuiz memang wajib ada syarat2nya..tak der maknanya orang nak kasi free jew kan..ha hahaa gurau jew..ok 


Langkah pertama :

  1. Sila tags gambar di atas ini setiap kali anda semua ingin turut serta di dalam pertandingan kuiz ini. 
  2. Setelah itu tampalkan di setiap N3 yang anda buat dengan tujuan memanjangkan silaturahim dan lebih ramai lagi yang turut serta dan penyumbang trafik paling banyak adalah kiraan pemenang paling UTAMA.
  3. Dan buatlah apa jua cerita yang anda rasakan perlu :-D
  4. Dan jangan lupa taip : 'Lebih Ramai, Lebih Meriah Dunia Blogging Kita Semua, Ya, Giteew :-D'
Langkah Kedua :
Join atau tanda 'LIKE' di Fan Page Shahriah Abdullah klik sini >> http://www.facebook.com/pages/Shahriah-Abdullah-Masterchef-Malaysia/250614934995434

Langkah Ketiga :

Join kelima-lima blogs Shahriah Abdullah iaitu :

Langkah Keempat :

  1. Link kan kelima-lima blogs itu di tepi blogs anda semua.

Langkah Kelima :

  1. Sentiasa follow tiap N3 yang bakal ku kongsikan di dalam kelima-lima blogs yang ada. *bergantung kepada blogs yang aktif di masukkan N3*
  2. Setelah itu kumpulkan soalan kuiz sehingga di beritahu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...