Pages

Sunday, 23 February 2014

cream puffs


Assalammualikum
salam sayang pada semua sahabat zila diluar sana..
semoga semuanya diberikan kesihatan yang baik..minggu lepas nak menulis blog rasa macam malas sangat..macam tak ada idea dah nak menulis..tu la kan bukannya hari-hari kita ada modal nak berbicara
..kadang-kadang mood kelaut jugak..mood nak duduk diam-diam..tak nak fikir apa-apa..


sana -sini orang sibuk cerita pasal erra fazira bercerai..
macam-macam andaian ada..yang baik dan yang buruk..kita sebagai pendengar boleh dengar jewlah..tak boleh nak cakap siapa yang salah..

ajal maut..jodoh pertemuan ditangan tuhan..siapa yang nak bercerai kan..tanyalah pada semua kat dunia nie..kalau boleh masing-masing nak mempertahankan rumahtangga yang dibina hingga ke akhir hayat..tapi ketentuan itu dari ALLAH ..kalau dah itu suratannya kena terima dengan hati yang rela dan terbuka.


oklah tinggalkan dunia artis..hari ini plan nak beli barang dapur..banyak yang dah habis ..nak memasak pun macam tak ada mood kalau semua barang tak ada..
tunggu petang-petang sikit baru rajin nak keluar..nie pun tengah panas..nak keluar sekarang nie kena prepair kan baby dulu..siap semua barang-barang dia baru kita pulak bersiap..
tu ler kadang-kadang buat malas nak keluar..


pic dah lama kat draf sebenarnya..aritu bila teringin nak makan cream puff godeh-godeh satu adunan..cukuplah untuk kami dua beranak..husband tak suka pulak cream puff..errmm..pelik pulak..zila ok jew..apa-apa ngapp jew..asal halal..he he hee

dan bila husband tak suka memanglah jarang sikit nak buat..resepi tak perlu dikongsi..masing-masing mesti dah tau kan...

oklah sampai disini dulu buat hari ini..bersua lagi nanti..salam sayang semua ..bye..


21 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Zila..comey2 cream puffs tu..k.atie pon suka!!

ady said...

salam
rajinnye zila buat puffs. comel2..

Wani said...

salam kak zila cuaca panas berangin kat sini sib baik berangin kalo tak ... naik angin jugak ni hiii.. comel2 cream puff.. wani pun tak terbuat lagi nak cuba buat sendiri ..

asmah yusof said...

Cute2 puffnye dear...cantik!!! Sng nk msk mulut...;)

cheq da said...

Kak zila cheq da kalu buat cream puff ni mesti xlepas2..hehe geram tul tgk yg akak buat menjadik jea..

syapex said...

chomelnya...

Bbwana adienia said...

menggodanya cream puff tu..nyum2..

Gee® said...

Zilaaaa... nakkk!!!

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

alaaaaa, knp takde resepi??? mana tahu ada kelainan, huhu

mimie said...

waaa..... nampak sedap kak..
makin hari pic kak zila tambah wow ^_^

Rina Audie said...

cream puff dan picnya sangat cantik zila. bikin runtuh iman...

Kakzakie said...

Bergoyang tiang arasy setiap kali ada perceraian kan Zila. Tapi mungkin itu jalan terbaik sebab itu walau Islam tak suka tapi dibenarkan.

Suami Zila tak suka creampuff ye. Kalau kakak satu keluarga sukaaa sangat. Tapi biasa kakak beli di season kat bawah yg di Angsana tu Zila.. coklat tapi tak adalah...

Umie Jazz said...

Assalamualaikum Zila..cantik btul nmpk cream puff zila ni...comei2 jer...

Aida78 said...

salam waaaaa sedapnya....lma x makan dah...cantik jerk gambo semua nampak menyelero jerk....

yan's cottage said...

sedapnya.....comel2 je....rupanya....

rahel said...

Sedapnya cream puff...tapi kita lewat sampai...dah habis la tu...

juls julie said...

assalam..salam ziarah..

terliurnyer tgk masakan dlm ni,..


http://julsjulie80.blogspot.com/

Ayu said...

Assalam dear,
hehe..samalah macam akak kadang2buat benda husband pulak tak suka..sabor ajelah..terpakasa..cari orang tolong habiskan..hehehe cantik cream puff zila ni..:)

maz said...

Assalamualaikum...ada umah ke tu...cntik kejdian c.puff tu...pic2nya pun smua cntikk...suka tgk...jazakillahukhairan zila sdi jnguk dpur kmaz yg bru nk idup tu...

Roziah Md Noor said...

boleh kasi resepi - tk reti buat tapi minat mkn. :)

ann shaya said...

look so lovely !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...