Pages

Monday, 27 August 2012

zila4ever in online kitchen magazine




Assalammualaikum
selamat hari raya..salam sejahtera dan salam sayang semua..apa khabar semua??..sihat tak??..alhamdulillah zila sihat seperti biasa..wahhh masing-masing masih dalam mood raya kan..he hheee samalah dengan zila..kalau kat johor nie kitaorang raya sampai sebulan..minggu nie masing-masing masih sibuk dengan berbalas-balas kunjugan..mengunjungi jiran tetangga dan sahabat handai..sambil bermaaf maafan..itulah indahnya suasana raya kan..




terasa rindu nak mengupdate blog..rasa macam dah lama sangat tak kesini..almaklumlah masing- masing pun sekarang nie tengah sibuk beraya kan..oklah hari ini tak ada resepi yang nak dikongsikan ..cuma..nak share salah satu majalah online keluaran  media glam sdn bhd..majalah yang baru dua bulan dilancarkan ..zila diberi kesempatan mengisi ruang diedisi yang kedua..wahhhh gembira tak terkata..he hheeh
first time dengar majalah kitchen online bila saya dihubungi wakil  majalah iaitu puan Mastura Burhanuddin melalui facebook ..pada awal bulan julai yang lalu..



Jutaan terima kasih pada pengurus besar Media Glam Dato Dr Fadzilah Mohd Ali,terima kasih juga buat puan mastura sebab sudi menjemput akak zila mengisi ruang dimajalah ini..terasa terharu sangat sebab zila antara blogger yang paling kerdil jika dibandingkan dengan blogger-blogger lain yang lebih berpengalaman..almaklumlah blog zila nie belum sampai setahun..kiranya masih baby lagi la nie.:) kali ini zila digandingkan bersama kak ct dari dapur ct dan ijan dari blog resepi ..dua blogger besar yang amat terkenal dan zila kagumi..


Dimajalah ini zila kongsikan empat masakan yang zila pernah cuba ,mastura mintak zila tambah lagi 3 resepi biskut untuk syawal..tapi zila tak dapat nak tunaikan sebab time itu zila agak sibuk,nak cari pic lama-lama pun tak ada..h ehhee almaklumlah blogpun tak sampai setahun ..so masakan pun masih tak banyak lagi..:)..buat mastura lepas nie boleh jemput akak lagi yer..:) pada penyumbang-penyumbang resepi asal zila ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi berkongsi resepi...semoga ilmu yang kita ada dapat dikongsikan bersama..






buat pengunjung-pengunjung blog zila4ever ..terima kasih atas sokongan kalian.terima kasih atas komen-komen yang indah...tanpa kalian mungkin zila tak sampai ke tahap ini..i love u allz ..zila jadikan ianya sebagai penyuntik semangat..untuk lebih rajin mengupdate blog dimasa akan datang yer..;)


Kitchen online boleh dilayari dan dibaca secara online di http://www.mediaglam.com/majalah/kitchen-august-2012/










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...