Pages

Monday, 31 December 2012

disepanjang 2012

Moist Supreme Cake Mix


Assalammualaikum 
salam sejahtera dan salam sayang semua...

Bertemu kembali di penghujung 2012..kita tinggalkan 2012 dengan seribu kenangan yang terindah dalam diri masing-masing..
Innoki Mushroom Tomyam

Banyak kenangan manis dan pahit disepanjang tahun ini..yang pahit kena buang jauh-jauh..ambil yang indah-indah jew untuk disimpan didalam hati..he hhee..

biasalah dalam kehidupan tak semuanya itu indah..rintangan dan cabaran tu pasti ada..kena sentiasa sabar dan reda atas ketentuanya..tak semua apa yang kita inginkan itu berjaya jadi milik kita..betul tak?..

 Apple Asam Kulit Limau

hari ini tak ada resepi alam maya nak dikongsikan..cuma nak sharekan masakan yang paling digemari family zila disepanjang 2012..
pada sesiapa yang nak resepinya ada didapur zila nie..kena godeh-godeh sendiri yer..pasti akan jumpa.....


 Frambozen Kenari Berkuaci

 Nasi Mandhi dan Ayam Bakar Mandhi

Kek Pisang

 Ayam Blackpepper Daun Bawang

 Mee Sarang

Durian Crepe

Sotong Dalam Tin Tumis Bercili

oklah dikesempatan ini juga zila nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua pengunjung blog..yang tak pernah jemu kemari..pada follower baru dan lama..atas komen-komen yang indah..
terima kasih juga pada yang sudi mencuba resepi disini..memberi sokongan atas kewujudan blog kecil ini...semoga sedikit ilmu yang zila ada ini dapat lagi dipanjangkan..dan memberi menufaat kepada semua..

semoga kita diberi kesihatan yang baik dan dapat bertemu dan berkongsi lagi resepi-resepi yang akan  dicuba di 2013..i love u all..

18 comments:

mama sara nur said...

assalam zila
selamat thn baru 2013
betul tu kenangan manis dan pahit ada belaka yg pasti semuanya akan disimpan he he
cantik2 dan sgt menyelerakan resepi2 Zila ni

hazila said...

Selamat Tahun Baru buat zila sekeluarga.

Mori Said said...

Selamat Tahun Baru Zila sekeluarga... dan tahniah ..blog zila dlm review majalah Jelita juga..

Gee® said...

Slmt Tahun Baru 2012 Zila... luv u muah2x...

Gee® said...

Ops 2013... silap laaa pulak..hehehe... dh tua ni mata pon rabun

Mieza said...

Zila selamat tahun baru..moga terus maju ditahun baru InsyaAllah

ibh_sue said...

Selamat Tahun baru Kak Zila.

Irfa said...

slmt tahun baru ;)
suka singgah cuci mata kat sini

Amie said...

Banyak sangat kenangan tahun 2012 sampai tak tahu mana satu yang paling indah .... happy new year 2013 Zila sayanggggg!

HONEY LEMON said...

salam zila...selamat thn baru..selalu mengikuti entri zila..pic semua cantik2 dan semoga bertambah semangat utk berblog...

Marsita yahya said...

Selamat Tahun Baru ya Zila...semoga 2013 akan lebih ceria dengan resepi yang lebih da bomb!

FnF Simple Life said...

selamat tahun baru buat zila n famili... semua resepi sedap2...cantik lak tuuu...

Nooriah Abdullah said...

selamat tahun baru Zila dari kak Noor semoga terus happy di tahun depan heee tak lama lagi ni nak sambut tahun baru kan, ada resepi baru tak di tahun baru Zila???

rahel said...

Selamat tahun baru Zila dari kak Rahel...

cquek said...

Can you believe another year has passed? Time can be so funny; at times, dragging on, but so often, speeding by and we barely have time to catch our breath. I hope this New Year’s Eve is filled with love and laughter, relaxation and joy.

Sonia ~ Nasi Lemak Lover said...

Looking forward more wonderful recipes from you. Have a blessed New Year ahead.

cheq da said...

Selamat tahun baru juga buat zila..moga terus ceria dan happy selalu...

kasihredha said...

Selamat tahun baru Unk zila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...