Pages

Monday, 26 March 2012

First Award

The Versatile Blogger  


Inspirational Blog Award   


Liebster Blog 



Assalammualaikum..dan selamat  malam..
malam nie tak ada makanan yang terhidang..cuma berdirinya saya disini nak berucap sepatah dua dan tiga patah kata..ha haa haa dah mula la nie..

sebenarnya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada bloger besar yang sudi bagi award diatas tu pada saya.sangat terharu dan amat gembira..alamaklumlah kita nie sape je la..blog kerdil yang baru nak bertatih..
thnks alot to Love2cook Malaysia  sebab sudi bagi award nie jumaat lalu..saya jadikan ini sebagai penyuntik semangat ..dan satu penghargaan kepada saya..

lima antara resepi beliau telah memenuhi ruang majalah JELITA pada bulan mac.ucapan sekalung tahniah dari saya buat  Love2cook Malaysia..segala hasil kerja beliau telah dihargai..dan kejayaan beliau menjadi penyutik semangat buat kami..

salam semua..:)





12 comments:

Melly Octaviana said...

wow..congrat yah for ur 1st Award.. ;)

zila 4ever said...

melly..thnks yer..:)

dapurCikWan said...

tahniah2.. =)

Mas said...

salam kenal kembali...wahhh kt cini pun de mcm2 masakkan la....

tahniah dpt award :)

Gee® said...

Tahniah zila!! waaaa... seronoknyaaa...

Qasey Honey said...

kita pon dpt jugak...hehehe

zila 4ever said...

dapur cik wan ..timer kasih yerr:)

zila 4ever said...

mas.
tq singgah dan follow blog zila .:)

zila 4ever said...

kak gee.
trima kasih yer..tu ler seronok jew rasa.:)

zila 4ever said...

QH..
tahniah jgk dari zila utk qh..:)

Rohah said...

Tahniah buat Zila..

zila 4ever said...

rohah tq yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...